Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle yediğini görmek

Rüyada kelle yediğini görmek

Rüyada kelle yediğini görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yaşadığı yerden uzak kalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle yediğini gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada kelle yediğini görmek gönül sızılarının dineceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle soğan görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kellesini kesmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, işinin yoluna gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada bebek kellesi görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, bereketli işlere gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi kellesi temizlemek amacına ulaşabileceğine, dileklerin kabul olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ kelle paça görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada koyun kelle pişirmek büyük bir ikilemde kalacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments