Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebekli bilezik görmek

Rüyada kelebekli bilezik görmek

Rüyada kelebekli bilezik görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dinine bağlı kalacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kelebekli bilezik gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada kelebekli bilezik görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yutmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek bıçak görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kahverengi kelebek görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebekle uçmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments