Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek kovalamak

Rüyada kelebek kovalamak

Rüyada kelebek kovalamak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hırpalanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada kelebek kovalamak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Rüyada kelebek kovalamak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yüzük görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada kelebek böceği görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada kelebek resmi görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kelebek yakalamak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek sevmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çok büyük kelebek görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nergiz

merhaba rüyamda beyaz kozalaklı kelebek gördüm ipek böceğine benziyordu yanıma geldıkce kovmaya calıstım bindiğim arabay girdi kovsamda gitmedi sürekli geldi gitti bana dokundu rahatsız ettı ne yaptımsa gitmedi ucarak gelip gitti sürekli arabanın ıcınde de kovalayıp durdum yorumu nedir acaba