Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benekli kelebek görmek

Rüyada benekli kelebek görmek

Rüyada benekli kelebek görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada benekli kelebek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada benekli kelebek görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada benekli kedi görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kırmızı benekler görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulmaktadır.

Rüyada benekli güvercin görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada yüzde kırmızı benek görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine inanılır.

Rüyada sarı benekli yılan görmek ticaretin açılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada benekli civciv görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada benekli yılan görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments