Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuşan kelebek görmek

Rüyada uçuşan kelebek görmek

Rüyada uçuşan kelebek görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, günah işleyeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, zenginliği bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada uçuşan kelebek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek büyük bir mala sahip olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada uçan kelebek görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine yorulur.

Rüyada kelebek uçurmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek başın borçlularla belaya gireceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada uçuşan kelebek görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada uçmayan kelebek görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments