Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek olup uçmak

Rüyada kelebek olup uçmak

Rüyada kelebek olup uçmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yolunun açık olacağına alamet eder.

Rüyada kelebek olup uçmak gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada kelebekle uçmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek olup uçmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kelebek gibi uçmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kelebek görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet eder.

Rüyada kara kelebek görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek beslemek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, darp edileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kelebekli kolye görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments