Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek yakalamak

Rüyada kelebek yakalamak

Rüyada kelebek yakalamak yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çıkış yolları bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamak gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Rüyada kelebek yakalamak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, huzur ve şifa bulacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kelebeği öldürdüğünü görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada kelebekler görmek borç ödemeye, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, stresini atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebekli toka görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerinizin bozulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek kolye takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kelebeğin öldüğünü görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments