Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamlardan korkmak

Rüyada adamlardan korkmak

Rüyada adamlardan korkmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, ömrünün uzun olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamlardan korkmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalettir.

Rüyada yabancı adamdan korkmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adamlardan korkmak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada adamdan korkmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamdan korkmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada büyük balıktan korkmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırtınadan korkmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ses duyup korkmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments