Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek beslemek

Rüyada kelebek beslemek

Rüyada kelebek beslemek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek beslemek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kelebek beslemek amaçlarına ulaşmaya, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek larvası görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebekle konuşmak mutlu ve keyifli hissedeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi kelebek görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kelebek bıçak görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, şifaya kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek yapmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hoş muhabbette olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments