Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işarettir.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Rüyada tırtılın kelebeğe dönüştüğünü görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yanlış kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada kafada tırtıl görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Rüyada uçan tırtıl görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Rüyada sarı tırtıl görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada tırtıl kurt görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada saçında tırtıl görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırtıl beslemek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments