Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek pişirdiğini görmek

Rüyada kek pişirdiğini görmek

Rüyada kek pişirdiğini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kazançlı çıkacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada kek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada kek pişirmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada fırında kek pişirmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek pişirdiğini görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, zinde kalacağına delalettir.

Rüyada fındıklı kek yemek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kek pasta görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kek yaptığını görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayalkırıklığı duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments