Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çantasını karıştırmak

Rüyada birinin çantasını karıştırmak

Rüyada birinin çantasını karıştırmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, arzuların gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çantasını karıştırmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada birinin çantasını karıştırmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çanta karıştırmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çantasını karıştırmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada başkasının eşyasını karıştırmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap karıştırmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Rüyada cüzdan karıştırmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolu karıştırmak mevcut konforunun da devam edeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments