Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle oynamak

Rüyada kediyle oynamak

Rüyada kediyle oynamak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yeni işlere girileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kediyle oynamak gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada yavru kediyle oynamak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerle oynamak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kediyle oynamak vefakar bir insan olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret eder.

Rüyada kediyle oynamak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taşlarla oynamak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada elim sende oynamak alım gücünün artacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada halay oyun oynamak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments