Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kediyle oynamak

Rüyada beyaz kediyle oynamak

Rüyada beyaz kediyle oynamak yokluk ve fakirlik göreceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kediyle oynamak gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kediyle oynamak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedilerle oynamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yavru kediyle oynamak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hem verimi yükselteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine delalettir.

Rüyada kediyle oynamak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gelinlik giyip oynamak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz köpek oynamak işlerin eski haline döneceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz elbise giyip oynamak kader çarkının kişiden yana döneceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz köpekle oynamak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments