Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerle oynamak

Rüyada kedilerle oynamak

Rüyada kedilerle oynamak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, malında azalmaya, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedilerle oynamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada yavru kediyle oynamak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedilerle oynamak kurtuluşu bulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulur.

Rüyada beyaz kediyle oynamak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle oynamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balon oynamak halinin iyi olduğuna, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak geçim sıkıntısı yaşayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şan oyunu oynamak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yunus balığıyla oynamak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments