Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle mücadele etmek

Rüyada kediyle mücadele etmek

Rüyada kediyle mücadele etmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, bazı konularda konuşulacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle mücadele etmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada kedilerle mücadele etmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kediyle mücadele etmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle mücadele etmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanla mücadele etmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Rüyada şeytan mücadele etmek sıhhat kazanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekle mücadele etmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada horozla mücadele etmek çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinle mücadele etmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments