Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerle mücadele etmek

Rüyada kedilerle mücadele etmek

Rüyada kedilerle mücadele etmek hasta ve zor geçireceğine, itibarın sarsılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilerle mücadele etmek gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Rüyada kedilerle mücadele etmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle mücadele etmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada şeytan mücadele etmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerle mücadele etmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada şeytanla mücadele etmek refah düzeyinin yükseleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Rüyada biriyle mücadele etmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada horozla mücadele etmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bir ömür olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments