Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla mücadele etmek

Rüyada yılanla mücadele etmek

Rüyada yılanla mücadele etmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada yılanla mücadele etmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Rüyada yılanla mücadele etmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyle mücadele etmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret eder.

Rüyada domuzla mücadele etmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada şeytanla mücadele etmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Rüyada cinle mücadele etmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sevdiklerini de koruyacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada köpekle mücadele etmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle mücadele etmek ruhunun şifa bulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments