Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozla mücadele etmek

Rüyada horozla mücadele etmek

Rüyada horozla mücadele etmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, başarının düşeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada horozla mücadele etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada horozla mücadele etmek kazancının tükenmeyeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeklerle mücadele etmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyle mücadele etmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanla mücadele etmek zor günlerin biteceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanla mücadele etmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Rüyada köpekle mücadele etmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada cinlerle mücadele etmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulur.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments