Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle mücadele etmek

Rüyada biriyle mücadele etmek

Rüyada biriyle mücadele etmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, işlerdeki karın artacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına delalettir.

Rüyada biriyle mücadele etmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Rüyada kediyle mücadele etmek rızık elde edeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinlerle mücadele etmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada horozla mücadele etmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalettir.

Rüyada köpekle mücadele etmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerle mücadele etmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada şeytan mücadele etmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılanla mücadele etmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada domuzla mücadele etmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments