Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yemek yerken görmek

Rüyada kediyi yemek yerken görmek

Rüyada kediyi yemek yerken görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zor zamanlar yaşayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi yemek yerken gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada kedi yemek yerken görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi yemek yerken görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi fare yerken görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek sorunlu bir döneme gireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kediyi yerken görmek rahat bir hayata adım atacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini yemek yerken görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yüzlerin asılacağına delalet eder.

Rüyada kabuklu yer fıstığı yemek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, aynı karşılığı alamayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yemek yerken görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments