Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini yemek yerken görmek

Rüyada sevgilisini yemek yerken görmek

Rüyada sevgilisini yemek yerken görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yemek yerken gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada sevgiliyi yemek yerken görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini yemek yerken görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle bir yere gitmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada kendini yemek yerken görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, güvensizliğini yeneceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi yemek yerken görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kişiyi yemek yerken görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada taze yer fıstığı yemek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments