Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yemek yerken görmek

Rüyada kedi yemek yerken görmek

Rüyada kedi yemek yerken görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, müjdeli bir haber alacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Rüyada kedi yemek yerken gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kedi yemek yerken görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, başarılar elde edileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi yemek yerken görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kediyi yerken görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada kediyi fare yerken görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının biteceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını yemek yerken görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Rüyada yemek yerken kusmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini yemek yerken görmek umutların yıkılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments