Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yaralamak

Rüyada kediyi yaralamak

Rüyada kediyi yaralamak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, idealist davranacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işarettir.

Rüyada kediyi yaralamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada kedi yaralamak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kediyi yaralamak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada bir insanı yaralamak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada birini yaraladığını görmek doğru adımlar atacağına, birikmiş parasının olacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada adam yaraladıgını görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yaralamak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına alamet eder.

Rüyada istemeden birini yaralamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yaklaşan güzel günlere, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada birini çatalla yaralamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments