Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini kucaklamak

Rüyada bebeğini kucaklamak

Rüyada bebeğini kucaklamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğini kucaklamak gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada bebeğini kucaklamak sorunlarının günden güne azalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak hoşluklarla karşılaşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek kucaklamak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği kucaklamak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bebek kucaklamak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek kucaklamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada bebek kucakladığını görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işinde uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments