Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kucaklamak

Rüyada kedi kucaklamak

Rüyada kedi kucaklamak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kimseyle konuşmayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Rüyada kedi kucaklamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Rüyada kediyi kucaklamak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kucaklamak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedi kucaklamak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Rüyada yunus balığı kucaklamak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kızını kucaklamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, talihin yüze güleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucaklamak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kucaklamak çok tahsilli bir kişi olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı birini kucaklamak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments