Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, emeklerinin heba olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi kurtarmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yavru köpeği kurtarmak şifaya kavuşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada köpek yavrusunu kurtarmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada köpek yavrusu kurtarmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments