Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kurtarmak

Rüyada kediyi kurtarmak

Rüyada kediyi kurtarmak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, aileden ayrı kalınacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Rüyada yavru kedi kurtarmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, evlenme yolunda adım atacağına inanılır.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına işaret eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak zahmete ve çileye düşeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada kedileri kurtarmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments