Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi iyileştirmek

Rüyada kediyi iyileştirmek

Rüyada kediyi iyileştirmek insanlara iyilik yapmaya, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, ihanete uğrayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kediyi iyileştirmek gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kedi iyileştirmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi iyileştirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birini iyileştirmek çok büyük kazanç sağlanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına yorulur.

Rüyada iyi komşu görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada iyilerden birini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek günah işleyeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada iyi bir arkadaşı görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments