Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi komşu görmek

Rüyada iyi komşu görmek

Rüyada iyi komşu görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, güzel günlerin yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iyi komşu gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada iyi komşu görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret eder.

Rüyada iyi bir lise görmek anne babanın üzüntü duyacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir okul kazanmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, can derdine düşeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmana iyilik yapmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına tabir olunur.

Rüyada iyi bir not almak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin iyi görmediğini görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iyi araba görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastanın iyileşmesi görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments