Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir arkadaşı görmek

Rüyada iyi bir arkadaşı görmek

Rüyada iyi bir arkadaşı görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, barış için adım atacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada iyi arkadaşını görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada en iyi arkadaşlarını görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi arkadaşınla kavga etmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını iyi görmek sıhhat ve huzur bulacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşla küsmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşını görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işarettir.

Rüyada iyi bir arkadaşını görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments