Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi iyileştirmek

Rüyada kedi iyileştirmek

Rüyada kedi iyileştirmek kendisini daha rahat hissedeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, mutlu olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kedi iyileştirmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada kedi iyileştirmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi iyileştirmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, başarıya giden yollarını açacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalettir.

Rüyada birini iyileşmiş görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Rüyada birinin iyi davrandığını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, geçim derdinin biteceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının iyileştiğini görmek akıl vereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada hastayı iyileştirmek elini attığı her işi yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments