Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi cin olarak görmek

Rüyada kediyi cin olarak görmek

Rüyada kediyi cin olarak görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi cin olarak gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada cinli kedi görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi cin olarak görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kedi kılığında cin görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret eder.

Rüyada kedi şeklinde cin görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalettir.

Rüyada cin kedi görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin biberi yemek hasretin ve özlemin biteceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin geldiğini görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada cin kadın görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments