Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin kedi görmek

Rüyada cin kedi görmek

Rüyada cin kedi görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada cin kedi gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada cinli kedi görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada cin kedi görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi cin olarak görmek şifaya kavuşacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kedi kılığında cin görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kedi şeklinde cin görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, üzeceğine alamet eder.

Rüyada içinden cin çıkarmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazançların artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin içine cin girdiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Rüyada cinli olduğunu görmek doyasıya hasret gidereceğine, çok kötü günler yaşayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments