Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinli kedi görmek

Rüyada cinli kedi görmek

Rüyada cinli kedi görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada cinli kedi gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada kediyi cin olarak görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada cin kedi görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kılığında cin görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinli kedi görmek ona şifa olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi şeklinde cin görmek helal lokmalar yiyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada evde cin olduğunu hissetmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içine cin girdiğini görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cin görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments