Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin geldiğini görmek

Rüyada cin geldiğini görmek

Rüyada cin geldiğini görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada cin geldiğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada cin geldiğini hissetmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinle göz göze gelmek doğru işler yapacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Rüyada cin geldiğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulur.

Rüyada cinlerin geldiğini hissetmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cine galip gelmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada cinlerin geldiğini görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada cinar görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini cin olarak görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments