Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe tuz atmak

Rüyada ateşe tuz atmak

Rüyada ateşe tuz atmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşe tuz atmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada ateşe tuz atmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtaya tuz atmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada çaya tuz atmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahveye tuz atmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kazançta zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlıya tuz atmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tuz atmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çorbaya tuz atmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Rüyada suya tuz atmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments