Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlikleri atmak

Rüyada terlikleri atmak

Rüyada terlikleri atmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kişinin güzel işler yapacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada terlikleri atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada kediye terlik atmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birisine terlik atmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Rüyada terlikleri atmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada birine terlik atmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Rüyada terlik atmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işarettir.

Rüyada krem rengi terlik görmek konferans ve seminerlere katılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada terlik bulamamak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments