Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada zıplamak

Rüyada havada zıplamak

Rüyada havada zıplamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada havada zıplamak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Rüyada havaya zıplamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada havada zıplamak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yerinde zıplamak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada zıplamak uçmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına inanılır.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına inanılır.

Rüyada yükseğe zıplamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde zıplamak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoplayıp zıplamak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments