Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin konuştuğunu görmek

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, zorlukların günden güne artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada kedinin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada konuşan kediler görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan kara kedi görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kadim dostlar edineceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan kedi görmek çok zor bir duruma düşeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi konuştuğunu görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine yorulur.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments