Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan kediler görmek

Rüyada konuşan kediler görmek

Rüyada konuşan kediler görmek maddi açıdan rahat edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan kediler gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, edilen duaların tutacağına yorulur.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan kara kedi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek zor durumda kalacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalet eder.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments