Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan kedi görmek

Rüyada konuşan kedi görmek

Rüyada konuşan kedi görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, yaklaşan güzel günlere, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada konuşan kedi gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada konuşan kara kedi görmek kucaklaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Rüyada kedi konuştuğunu görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, duaların kabul göreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Rüyada konuşan siyah kedi görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet eder.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments