Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek

Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek

Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çiş yapan kedi görmek elde bulunan imkânların artacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin çiş yapmasını görmek elde edilen nasibin artacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, istihdam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kedi çişi temizlemek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada dışarı çiş yapmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiş kaka yapmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments