Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini can çekişirken görmek

Rüyada annesini can çekişirken görmek

Rüyada annesini can çekişirken görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini can çekişirken gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada annesinin can çekiştiğini görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, edilen duaların kabul edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada annesini can çekişirken görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada annenin can çekiştiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada can çekişen kedi görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada can çekişerek öldüğünü görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada birinin can çekişmesini görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments