Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının fotoğrafını görmek

Rüyada arkadaşının fotoğrafını görmek

Rüyada arkadaşının fotoğrafını görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, büyük bir mala sahip olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çektirmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments