Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve köpekler görmek

Rüyada kedi ve köpekler görmek

Rüyada kedi ve köpekler görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, tövbe etmeden vefata, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpekler gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, parasının ve canın güvende olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek öldürmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kedi köpek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan kedi köpek görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve köpek sahibi olmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi köpek görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kedi köpek almak hastalıklarının son bulacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments