Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi köpek almak

Rüyada kedi köpek almak

Rüyada kedi köpek almak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalettir.

Rüyada kedi köpek almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada köpekle kedi görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kedi köpek fare görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kedi köpek görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada köpek ve kedi görmek sayılacağına ve sevileceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, iyi geçim halinde kalacağına inanılır.

Rüyada kedi köpek beslemek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kedi ve köpek görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpekler görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kısmetinin hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi köpek kesmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments