Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve köpek öldürmek

Rüyada kedi ve köpek öldürmek

Rüyada kedi ve köpek öldürmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yeni malların alınacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve köpek öldürmek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Rüyada kedi öldüren köpek görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürmesini görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kedi ve köpek öldürmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işarettir.

Rüyada kedi köpek öldürmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedi köpek görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, belalardan korunacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments