Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, söz sahibi olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bol kazanç getireceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürmesini görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve köpek öldürmek darp edileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek öldürmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi öldüren köpek görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpek ve kedi görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek sevmek inancından sapacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek sahibi olmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments