Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivrisinek yemek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına inanılır.

Rüyada sivrisinek öldürmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada büyük sivrisinek öldürmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada sivrisinek ısırdığını görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalettir.

Rüyada sivrisinek sürüsü görmek varını yoğunu kaybedeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivrisinek sokması görmek konforunun yerinde olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sivrisinek kovalamak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments